Perfect and MoreArtist & Band Coaching
Je bent artiest en houd je voornamelijk bezig met de creatieve kant, maar hoe nu verder? Wie is wie in de muziekbranche en wie heb jij als artiest echt nodig voor wat jij wilt bereiken? Hoe zet je jezelf goed in de markt zodat de kans op succes wordt vergroot. Hoe ga je om met contractonderhandelingen? Op deze en nog veel meer van dergelijke vragen waar je als artiest tegenaan kunt lopen, kunnen wij je van adviezen voorzien. Wij stellen ons heel duidelijk niet op als persoonlijk manager maar als onafhankelijk coach. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we je wel introduceren bij mensen uit de muziekbranche.

Perfect and More
Desperados in openluchttheater Cabrio Soest

Perfect & More bv biedt een speciaal pakket aan voor artiesten die zichzelf stevig in de markt willen zetten. Tijdens drie coachbijeenkomsten (op een met de artiesten afgesproken tijd en plaats) begeleiden Joke Fictoor en Sieb Kroeske de artiesten bij het bepalen van een aantal essenti�le zaken, zoals wat maakt jou/jullie als artiest(en) uniek (wat is jouw eigen merkwaarde), op welke doelgroep kun je je het beste gaan richten en welke keuzes volgen daar voor jou uit (hoe zet je jezelf goed in de markt). Hiermee leg je een basis voor de rest van je muziekcarrière. Eén sessie duurt 2 a 2,5 uur Kosten voor de drie sessies samen: € 975,= exclusief reiskosten en BTW

Perfect and More
artist and band coaches Joke Fictoor en Sieb Kroeske
(foto Anna Green)


Prijs van losse coachbijeenkomsten is afhankelijk van een aantal factoren zoals: Ben je alleen of ben je een band (uit hoeveel personen bestaat de band, waar willen jullie coaching op hebben). De gemiddelde coachbijeenkomst voor een band is 2 a 2,5 uur en komt op ca. � 350 ex BTW.

Voor aanmelding en verdere informatie:
info@perfectandmore.nl
06-25250850 of
06-26262815